Broers "van Oostveen"

Studio Memo is een onderdeel van "Van Oostveen VOF" wat sinds 2021 bestaat en begonnen is met de vintage winkel Schattenrijk in Gieten.


Vanuit een passie voor ondernemen en een passie voor meubelen en woonaccessoires zijn wij Daniƫl en Anthony "Schattenrijk" begonnen. Deze winkel staat in het teken van nieuwe en 2e hands vintage schatten. Denk hierbij aan jaren 70 items , antieke vaasjes, oude houten kasten in een nieuw jasje maar ook nieuwe industriƫle meubelen van Toon Interieur . Voordat we deze winkel zijn begonnen maakte Anthony al enkele jaren industriƫle meubelen onder neem Toon Interieur. Als uitbreiding hiervan zijn we gaan samenwerken onder de naam Van Oostveen VOF.


Vanuit de interesse in woonaccessoires en het zelf ontwerpen en maken van items, zijn we ons gaan verdiepen in de mogelijkheden. Na enig onderzoek en experimenteren zijn we een lasergrafeer machine en een 3D printer gaan aanschaffen en zijn we gave items gaan ontwerpen welke al volop in de winkel in de verkoop zijn.
Hieruit is Studio Memo in 2022 ontstaan als toevoeging op onze andere activiteiten.
Ons doel met Studio Memo is om duurzame persoonlijke items te maken. Zoals de naam wellicht doet vermoeden staat "memo" voor memory. (Engels voor "herinnering"). Hiermee maken wij items die los van zichzelf al zeer geschikt zijn als woonaccessoires, maar deze kunnen (bijna) allemaal gepersonaliseerd worden naar uw wensen. Dit doen we niet alleen voor de consumenten markt, maar ook voor bedrijven.